BRITA PURITY C iQ
Prvi inteligentni sustav filtriranja u sektoru za optimiziranu vodu.
Za dugotrajnu opremu koja besprijekorno funkcionira – i prvoklasnu hranu
Profesionalnoj opremi potrebna je profesionalna zaštita. BRITA ima više od 50 godina iskustva u razvijanju filtara za vodu na profesionalnoj razini. Naša ekspertiza uključuje filtre za opremu u kojoj para igra vodeću ulogu. Para koja se generira iz gradskog vodovoda može uzrokovati štetno stvaranje kamenca i drugih čestica, kao i korozije.
Naš asortiman specijaliziranih parnih filtara pokriva sve uvjete vode – čak i one najizazovnije. Možete pronaći i rješenje za individualne potrebe svoje kuhinje i promjenjive zahtjeve. BRITA parni filtri imaju prilagodljive postavke kako bi savršeno odgovarali specifičnoj opremi. A nudimo i cjelokupan servis za potpunu bezbrižnost. Zato će vam naši iskusni i dobro osposobljeni djelatnici sa zadovoljstvom pomoći čak i nakon montaže kako biste osigurali najbolju moguću pogodnost za svoju tvrtku.
BRITA parni filtri štite grijače vode i precizne parne mlaznice vašeg konvektomata od kamenca i drugih taloga. Vaši prikazni prozorčići ostat će čisti i bez oštećenja povezanog s natrijem i korozije. U konačnici, potrošit ćete manje vremena i truda na čišćenje i održavanje. Zato možete biti sigurni da će riba i povrće biti pareni do savršenstva.
Para koja se generira iz gradskog vodovoda može uzrokovati štetno stvaranje kamenca i drugih čestica. Optimiziranom vodom BRITA parnih filtara vaša pekarska pećnica bit će savršeno zaštićena. Naši filtri zadržavaju dragocjene minerale dok filtriraju klor i druge tvari koje narušavaju okus. Rezultat? Lagane, mekane pečene slastice s primamljivim zlatnim sjajem.
Zlatni standard u zaštiti i izvedbi – čak i za iznimno veliku upotrebu vode
Naša najnovija inovacija upotrebljava tehnologiju obratne osmoze kako bi pobijedila izazovna stanja vode. Tako se štite konvektomati i pekarske pećnice od kamenca, taloga sadre i korozije. Snažna funkcionalnost sustava filtra sve-u-jednom i brzina protoka ispunjavaju promjenjive zahtjeve profesionalnih kuhinja.
Ključne točke: